Beloning na een jaar hard werken

Afgelopen woensdag vertrokken we met het team naar Targu Mures om twee oefenwedstrijden te spelen. Eigenlijk was ik van plan om pas in januari te gaan spelen, maar het is toch allemaal sneller gegaan dan gedacht. Bovendien beschouwde ik deze wedstrijden niet echt als wedstrijden, maar meer als een soortvan trainingspartijtjes. Heerlijk om ongedwongen wat minuten te spelen en weer te wennen aan het spelletje. Gelukkig ben ik het nog niet verleerd, maar het kost nog wel wat trainingen/wedstrijden om weer op niveau te komen. Nu was ik gewoon heel blij om weer te handballen en dat er tegelijkertijd een einde is gekomen aan de lange tijd van individueel trainen. 

De afgelopen weken heb ik natuurlijk wel alles mee gedaan op de training, maar omdat we zo weinig speelsters hadden deden we voornamelijk 4 tegen 4 op één helft. Nu moest ik opeens omschakelen van aanval naar verdediging en dat was vrij pittig. Mijn lichaam heeft het gelukkig goed volgehouden en daarvoor ben ik mijn fysieke trainer erg dankbaar 😉 Na wedstrijd nummer twee, bovendien binnen 24 uur, moest ik zeggen dat mijn knie het ook wel genoeg vond. Maar al met al ben ik heel blij dat ik weer terug ben.

De komende dagen ben ik lekker in Nederland om kerst te vieren met de familie. De kerstboom is meteen in huis gehaald en nu is het voor mij even tijd om ook echt bij te komen en niet aan trainen te denken. Oké, misschien ga ik morgen toch nog even naar de sportschool om wat te trainen 😉 7 maanden lang heb ik zoveel tijd door gebracht in de gym, dat ik het na twee dagen eigenlijk toch al wel een beetje mis.. Maar nu is het ook de tijd om energie op te laden voor het nieuwe jaar. Dan begint het seizoen voor mij pas echt! Ik kan niet wachten..

Ik wens iedereen liefdevolle feestdagen met de familie en ook nog eens heel veel lekker eten 🙂
Tot in het nieuwe jaar!!


Reward after a hard year of work

Last Wednesday we went to Targu Mures with the team to play two practice matches. Actually I planned to start playing in January, but then everything went a lot faster than expected. Besides, the matches felt more like some training matches instead of a real game. It was so nice to just play without any pressure  and to get used to everything that comes along with playing a match. Luckily I didn’t forgot how to play handball, but it will still take some time to get back to my old level. For now I was just so happy to play handball again and also close the chapter called ‘rehabilitation’.

The last weeks I was fully back in business with the rest of the team, but mainly we did some 4 against 4 on the training. That’s because we didn’t had that much players. Now suddenly I had to switch from defense to attack and the other way around off course. That was quite heavy for me, but I have to say that my body did quite well! Therefore I must thank my personal trainer 😉  After game number two, within 24 hours, my knee had enough of handball. But that’s pretty normal. I’m just so relieved to be back.

Next days I’m in Holland to spend some time with my family and celebrating Christmas off course. The Christmas tree is already standing in our home and now it’s time for me to recharge my battery and to not think about training for a while. Okay, maybe I’ll go to the gym tomorrow only for a small training session 😉 The last months I spend so many time in the gym that I’m starting to miss it after two days.. But anyway, I’ll enjoy the next days with my loved ones and be totally fit for next year. Then my season will start 😉

I want to wish everyone a merry christmas, with some nice food and lovely company 🙂
See you next year!! 

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Goed bezig!!! En super dat je erbij bent met kerst xxxx

Reply

Wij wensen jou en familie ook hele fijne dagen. Groet, Koen en Jasper. Restaurant In De Goede Luim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *