Rentree na 8 maanden!

Gisteravond was het dan eindelijk zover. Het moment waar ik bijna 8 maanden lang naar uit heb gekeken.. Mijn comeback! Wat een heerlijk gevoel was het om weer te kunnen spelen. En het allerbelangrijkste: mijn knie voelt helemaal top!

Sinds 3 januari zijn we weer volop in training in Baia Mare, met een nieuwe trainer. Het was een week waarin we heel veel goede trainingen hebben afgewerkt en ik lekker in mijn ritme kon komen. Ik heb eigenlijk ook geen moment gedacht aan de wedstrijd tijdens die hele week. Volledig gefocust op het handbal.

Maar toen ik gister richting de hal vertrok had ik toch behoorlijk wat zenuwen. Het was natuurlijk niet alleen mijn rentree maar tevens ook mijn debuut voor HCM Baia Mare. En dan wil je natuurlijk wel graag presteren. Tijdens de warming up betrapte ik mezelf erop dat ik af en toe meer om me heen aan het kijken was naar al die mensen in de hal, maar tegelijkertijd was ik ook heel gefocust en rustig.. Op het moment dat het fluitsignaal ging waren alle zenuwen verdwenen en toen de eerste goal erin lag was dat voor mij wel even een speciaal momentje. Dan sta je er toch wel even bij stil welke lange weg je hebt afgelegd.

[cml_media_alt id='414']Craiova- hcm[/cml_media_alt]

Ik ben ontzettend blij met alle steun en berichtjes die ik heb ontvangen via facebook, whatsapp en via andere wegen.. En ik ben heel dankbaar voor al mijn teamgenootjes en alle HCM supporters die me echt hebben gesteund tijdens deze belangrijke eerste wedstrijd! Maar het meeste ben ik trots op mijn familie en Erik. Zonder hun had ik niemand gehad om te klagen tijdens de vele, zware trainingen 😉

THANK YOU!


 

Comeback after 8 months!

Yesterday was finally the day that I’ve been waiting for, for such a long time. It was the day I made my comeback after recovering for almost 8 months. It was such a great feeling to play handball again. And the most important thing: my knee felt so good!

Since the 3th of january we started the training again in Baia Mare, with a new trainer. Last week was a week with a lot of good training sessions and I was able to get the feeling back of playing handball again. The entire week I didn’t think about the game that was going to come. I was fully focused on handball.

But when I left yesterday to go to the hall I was quite nervous. It was not only my comeback but off course also my debut for HCM Baia Mare. And then for sure you want to make a good first impression 😉 During the warmup I caught myself looking at the audience a few times. Watching all the spectators and feeling the atmosphere. But at the same time I was also very focused and calm.. When the game began all my nerves were gone. And when I scored the first goal it was really a moment that I thought of all the months of hard training during the recovery. It was a really special moment.

I’m so happy with all the support and messages I received on facebook, whatsapp etc. It meant a lot to me. And off course I’m thankful for my teammates and all the HCM supporters who supported me through this first, very important match for me. But the most proud I am off my family and Erik. Without them I would have no one to complain to after all the hard training sessions in the past few months 😉

THANK YOU!

You May Also Like

One comment

Reply

het gaat je goed af Loïs ! fijn dat je weer mee kan doen ! (^^^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *